Telefonisch boeken?

+31 (0)6 47942903 
Puszta Eldorado wordt gerund door 
Nederlandse gastheer en gastvrouw 
 

 

 
Accommodaties  
      
* Bungalow vanaf € 300 p/w
* Lodge Tent vanaf € 225 p/w
* Puszta Hut vanaf € 175 p/w

Lees meer over
Wij zijn George en Hellen Streur. In 2006 zijn we getrouwd en hebben elkaar toen beloofd het anders te gaan doen. Anders te gaan leven, meer samen te genieten. Beide hadden we een boeiende maar drukke baan. Daarvoor gingen we in de ochtend de deur uit om te beginnen met een reis vol files.
's Avond kwamen we voldaan thuis en ploften neer op de bank. Dit is niet wat wij voor ogen hadden tot ons 65e (waarschijnlijk 67e) jaar.

Wij willen samen, leven en werken,
in en om ons eigen huis

Onze beiden jeugddromen hebben we geclusterd en na heel wat brainstormen is Puszta Eldorado geboren. Puszta Eldorado is een kleinschalig vakantie paradijs waar, jong en oud, kan ontspannen, relaxen en vermaken. Op het park staan accommodaties voor vakantie verhuur. Elke accommodatie heeft uitzicht op de visvijver of poesta, verkijkend over de zonnebloemvelden en de poesta.

Waar wij van houden is comfort, vrijheid en ruimte. Deze aspecten zult u zeker terug vinden in Puszta Eldorado.


In de jaren 2006 en 2007 hebben we veel rondgereisd door Hongarije om het land te verkennen en te zoeken naar de mooiste omgeving. In deze tijd hebben wij ons hart verknocht aan Hongarije. In 2008 zijn we eigenaar geworden van een stuk grond aan de rand van het dorp Tiszagyenda. Wat een authentiek Hongaars dorp is, gelegen aan de oevers van de Tiszarivier midden op de ongerepte poesta.

Het Tiszagebied is zo bijzonder omdat het een samensmelting is van de grootste velden watergentiaan in heel Europa. Het Tiszameer is als onderdeel van het Nationale Park Hortobágy deel van het Werelderfgoed.

Toen het grondstuk er was (2008) konden we onze plannen gaan uitvoeren. We verwachten hobbels maar geen bergen waar we niet tegen op zouden kunnen. De stapjes zijn klein, soms één achteruit om dan weer twee stappen vooruit te kunnen.

We verwachten in 2013 onze eerste gasten te verwelkomen.


    
 

          
Lees meer:  ons vertrek en het eerste seizoen 
 

         
Lees meer: Yunomi ik-vertrek-naar-hongarije artikel gepubliceerd bij Yunomi juni 2012
 

       
Lees meer: de plannen (gemaakt in 2008)